Udan ere korrika ibili gara

Uztaila bukaeran…

Andorran jokatu zen mendi lasterketan parte hartu genuen, hiru modalitatetan. Elena Calvillo eta Mikel Mujika 22 kilometroko trailean atera ziren, eta 10. eta 11. postuetan bukatu zuten, hurrenez hurren. Javier Calvillok berriz, 35 kilometrokoan parte hartu zuen, eta 9. egin zuen. Azkenik, Sonia Rico eta Udete Justo 14 kilometroko proban aritu ziren; 89 eta 90. postuetan bukatu zuten.

Asteburu betea Bealak taldeko korrikalarientzat

Bealakeko beste lau korrikalari, Asier Zubeldia, Jose Ignacio Agirre, Sonia Reyes eta Ugutz Agirre, Anetoko Ultra-trailean izan ziren.

Eta Uxua Barandiaranek, podiumeko postua lortu zuen Cobreceseko 25,5 kilometroko trailean.

Abuztuan…

ELENA CALVILLO ETA UXUA BARANDIARAN, GARAILE TARRAGONAKO ETA GALIZIAKO LASTERKETETAN

Elena Calvillo eta Uxua Barandiaran, garaile Tarragonako eta Galiziako lasterketetan